Cautare

3883 de rezultate pentru "suceava titularizare 2009" (8.01 secunde)
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
Un medic fals din Suceava a abuzat mai multe tinere. Se ingroasa gluma in tara noastra si se pare ca dosarul lui Matteo Politi e cel mai fericit avand in vedere ca zilnic ies la iveala cazuri care mai de care mai infricosatoare.
Liderul PSD a inceput ieri-dimineata o vizita in judetul Suceava, prima oprire fiind in comuna Arbore, localitatea suceveana cel mai grav afectata de ploile din ultima saptamana.
ßi liberalii din Suceava s-au dovedit toleranti cu apelul celor trei semnatari. Vicepresedintele PNL Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a declarat ca "ar trebui ca si conducerea PNL sa accepte o discutie cu cei trei membri liberali".
Presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, a apreciat ieri ca presedintele Traian Basescu "este un om intelept", care poate coabita cu un guvern PSD dupa alegerile viitoare.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri ca va sesiza Curtea de Conturi in legatura cu deplasarea cu elicopterul facuta de ministrul Justitiei Tudor Chiuariu la Suceava, unde a participat la inaugurarea bazinului de inot al scolii in care a invatat.
Reactia liderului PLD survine unor declaratii ale conducerii PNL Suceava potrivit carora, in ultimul timp, s-a constatat o revenire in PNL a mai multor liberali "rataciti pentru cateva luni la PLD".
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala.
Senatorii Gheorghe Flutur (PD-L), Aurel Simionescu (PSD) si Sorin Oprescu (independent) au renuntat luni la calitatea de parlamentari ca urmare a alegerii lor in functiile de presedinte al CJ Suceava, respectiv primari ai Brailei si Bucurestiului.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, din nou, luni dimineata, in judetul Suceava, unde, incepand cu ora 9,00, va vizita mai multe localitati calamitate de inundatiile din ultima perioada.
Liderii PDL Emil Boc si Theodor Stolojan l-au criticat, duminica, la Suceava, pe premierul Tariceanu, care "se face ca nu stie" de salariile "nesimtite" de zeci de mii de euro ale unor angajati din agentii guvernamentale, democrat-liberalii sustinand ca este necesara o reforma a bunului simt.
De altfel, nici Danut Culetu nu a parut prea incantat de plecarea sa in judetul Suceava, mentionand ca va lua o hotarare - daca pleaca in detasare ori nu - dupa ce va discuta cu reprezentantii Ministerului Agriculturii despre coordonatele acestui post.
Pe de alta parte, ambasadorul, care a acordat interviul in contextul sarbatoririi, la 24 august, a Zilei Nationale a Ucrainei, a mentionat o serie de manifestari culturale care vor avea loc la Bucuresti si la Suceava cu aceasta ocazie.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Suceava, ca el, personal, sprijina miscarile de strada pentru ca romanii trebuie sa aiba macar dreptul de a se vaita.
Presedintele Traian Basescu, aflat, luni, in vizita la Dornesti (Suceava), s-a aratat extrem de deranjat de prezenta presei si le-a cerut membrilor Serviciului de Protectie si Paza (SPP) sa indeparteze ziaristii din fata lui, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane.
Narcis Stefan, consilier judetean PSD, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu i se pare normal ca executivul sa aloce patru milioane de lei Consiliului Judetean (CJ) Suceava, iar celui din Botosani doar 180.000 de lei.
Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminica, la Suceava, unde a avut loc sedinta in care a fost aleasa conducerea PDL Suceava, ca PDL da startul campaniei electorale, chiar daca aceasta incepe cu alegerile interne, care "strang echipa, fixeaza liderii si prioritatile"
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
google-analytics.com